Elemon Meltemegemenburak inşallah canım gece uyutmuyor sanki boğazım bıçakla kesiliyor allahım herkese şifa versin son zamanlarım da grip olmak çok zormuş
Sareee Elemon ayy hayırlısı olsun canım doğum baslıcak demekki ☺️Valla günlerdir aklımda insan ister istemez kasar kendini ya🙈
Elemon Sareee amin canım ama ağır grip oldum enfeksiyon var vücudum da inşallah bebeğe geçmez Doğum su an olsun istemiyorum bi hayırlısıyla antibiyotik içiyorum geçişinde hastalığımm hayırlısıyla sonra 😊❤️
Sareee Elemon çatı muayenesi yaptırdım canım cok şükür hiç zorlanma olmadı rahat gecti 1cm acıklık varmış ne zaman gelir acaba doktor bu hafta bekleyelim dedi
Elemon Sareee çok şükür canım gözün aydın, bende 1.5 cm 1 haftadır bekliyorum açılmasını işte . Hayırlısıyla doğsun yavrularımız. Doktor bana merdiven çık yürü top üstünde yuvarlak daire çiz hurma ye falan dedi açılması olması için
Dryatpzglu Elemon bende aynı 1 buçuk 2 cm açılmayla bende beklemedeyim. Bugün 38+4üz. Gelsinler artıkk yaaaa 🙏🏻💘
Elemon Dryatpzglu aynen öyle canım , insan sabırsızlanıyor. Ben her gün acaba bugün gelir mi gelir mi diye bekliyorum. İnşallah güzel olur 💕🙏🏽 Hayırlı bir zamanda gelirler çok bekletmeden normal yollarla :)
Sareee Elemon aynen canım aynı şeyleri bana da söyledi yürüyüş yapıyom merdiven çıkıyorum hurma yiyorum da merdiven çıkması cok zorluyo baskı fazla oluyo
Elemon Sareee merdiven çok yararlı ve çömelme hareketi dediler canım . Allah ne zaman dilerse gelecekleri gün bellidir zaten sadece sabır edicez