esralgn babymom2026 merhaba bende 5 Temmuz son adet .. 12 haftada Erkek 16 da kız dendi daha da gitmedim kontrole henüz elinizde en son ultrason var mı bana benziyor mu diye bakacağım bide gebelik nasıl geçiyor ne aşeriyorsunhz
cicekanne8 babymom2026 benimde son adet 19 temmuz ama doktor kız dedi kesin konuştu 2 hafta önce de erkeğe benziyor dedi cumartesi başka bir doktora kontrolüm var umarım benimde bir oğlum olur , bir kızım var 🙏🏻🥹
meerrvv Fatmanur_0416 benimde 17 Haziran ama hala cinsiyet öğrenmedik 🫢sağlıkla gelsin prenses darısı bana🫠
Fatmanur_0416 meerrvv amin canım Allah razı olsun nasıl daha öğrenemediniz ben 14.haftada öğrenmiştim 🤭 senin de bebişin hayırlısıyla doğsun inşallah
meerrvv Fatmanur_0416 sorma valla bi erkek dediler bi kız 22 hafta 1 günlük olduk daha yok 🫢25 nde ayrıntılı var bakalım ne dicekler.ilk gebelik mi senin
meerrvv Fatmanur_0416 benim 3. Gebelik merak etmem cinsiyeti diyodum her doktor başka söyledi iyice merak ettik 😂😂sorma valla doğumda öğrencez bu gidişle 🫢