Merve_3300 Kızlar hamileik çekimi yaptirdinizmi. Veya evde çektinizsmi. Öneriniz varmi foto hakkında. Doğumdan oda süsleticekmisiniz. Veya cinsiyet partisi cinsiyet haberi cinsiyet kutlaması pastası yaptirdinizmi. Sohbet edelim
buse2507 Merve_3300 selam canım doğum yapalı 35 gün oldu benim🥰 Hamilelik çekimi yaptım özelde doğum yaptığım için hastane odasını da rahatlıkla süsledik❤️ Sadece cinsiyet partisi yapmadım 😌 40 ımız çıkınca da Mevlüt yapacağım aile arasında😌
sara29 Merve_3300 Ben sadece oğlum’a bir balon alıp içine cinsiyete göre mavi ya da pembe konfeti koyacağım, ona bize anı olsun. Çekirdek aile.. fotoğrafları da kendimiz çekeriz 🪻
ValideSultan Merve_3300 gereksiz masraf ve yorgınluk yapmadım. Sadece gelenlere vermek için uygun bir hediyelik o kadar. Bunlara harcanacak parayla hayvan barınağına yardım edilebilir
Merve_3300 buse2507 ya ne güzel ben tesettürluym onun kıyafetlerini beğenmiyorum çekim yerlerinde. Ama aciklarin footlari cok guzel oluyor gerçekten. Kapı süsü felan oluyor balon koymaktan korkarım odaya patlar bebeği korkutur diue🤒
Merve_3300 sara29 bende pasta yaptırdım cnm eşimle bi anı olsun diye pek insanlari kariştirmayi sevmiyorum. Içi mavi disj tatli bir pasta pintereste görmüştüm belki fikir olur😊
Papatyaaam1 Merve_3300 aynen kuzum Bıde bana daha güzel gelıyor bı arka ışık Bıde normal yaptırdık bız ama 32 haftalıkken yaptır benım burnum sısmıstı
Merve_3300 Papatyaaam1 aa niye şişti çocuğa bakan bulursam yaptırcam eşim çok yoğun mecbur tek gidicem🫠🫠
HiravEmir Maşallah çok güzel gerçekten Ben iki çocuğumda da yaptırmadım malesef şartlar El vermedi ama bu güzel gerçekten bayıldım 😍😍🫶 @Papatyaaam1
Merve_3300 ValideSultan Bence o kişinin bütçesine ve zevklerine göre değişir sana gereksiz gelen başkasına önemli gelir. Hatıra anı olur. Bende hediyelik yaptirmiycam kimseyi kabul etmiyorum hastaneye ve eve
ValideSultan Merve_3300 fikirleri sormuşsun cevap verdim.seninle aynı fikirde olmadığım için yargılayamazsın. Gösterişi sevmiyorum ona harcanacak parayla hayvanlara destek olmak bir öğrenciye vermek daha güzel geliyor bana.
jalepone Merve_3300 ben hastahane odası süslemek istiyorum ya zaten cinsiyet partisi falan bir şey yapmadık ama hastahane odası merak ediyorum ismlik yaptırırım dışarıda ayıcık elinde balonlar olur diye hayal ettim içeride de hediyelik çikolata falan öyle şeyler 🥰
Merve_3300 jalepone güzel gerçekten canım. Ben ilkinde yapmadım çok imrendim tüm odalarda vardı. Belki bu sefer yaparım