penbe_karisi Bennn şokkk 😁😁😁 kilo aldigima sevineyim mi üzüleyim mi anlamadım 65 ile hamile kaldım şuan 70 olmuşum bereket versinnn 💕🥰😍
penbe_karisi Rabiaaa_1 ben ilk gebelikte sadece 7 kilo almıştım bunda sanki daha fazla alacakmış gibi geliyor
Sun10 Rabiaaa_1 ilk gebeliğimde 54 le hamile kaldım 70i gördüm 6 ay olmadan hepsini verdim bunda yine 70i görecek gibiyim siz böyle yazınca bi mutsuz oldum suan 😅 emzirmiş miydiniz acaba
Busranur_mnts azlp 58le hamile kaldım 26 hafta 67yim 70i geçmem inşallah diyorum ama geçecek gibiyim daha 3 ayım var 🥲
penbe_karisi anneoluyorummm103 😃bu gidişle bende heralde 80 olurum eşim dalga geçip beni geçme diyor 🤣🤣
penbe_karisi Daisyy000 ben ilk geblikte 65 hamile kaldım 72 doğuma gittim bunda sanki fazla Alicam gibi geliyor 🤣🤣 daha 24 haftadayim
Miillena penbe_karisi kaçıncı haftadasın? 5 kilo gayet ideal doğumdan sonra çoğu veriliyormuş öyle duydum ona güveniyorum o yüzden yiyorum düşünmeden inşallah doğrudur 😂
penbe_karisi Miillena evet ilk gebeligimde 65 hamile kaldım 72 doğuma gittim doğumdan 1 hafta sonra 58 dim ama bunda daha fazla Alicam gibi 🤣🤣24 haftamdayim
penbe_karisi aselinannesi38_ bende tam tersi kızımda az aldım bunda 24 haftadayim 5 kilo bakalım nasıl olcak
happybusey btl194 ne güzel ben ilk 3 ay hiç yiyemedim şu an 20. Haftanın içindeyim 56 ile hamile kaldım hızlı bı şekilde 59 oldum inşallah böyle devam eder 70. Görürüm dogurana kadar umarim
Fuunndaaa 64 ile hamile kaldım 22. Haftadayım 69 oldum ikiz bebek bekliyorum kilo çok almadım ama gebeğim çok belli oluyor
Fatma_furkan1996 penbe_karisi kız 72 ile doğuma gitmişsin öp de başına koy ben 54 hamile kalıp 80 kiloyla doğuma gittim aşırı derece de ödemim vardı ama doğumdan sonra hepsi gitti darısı bu doğumuma inşallah 😂26 hafta 66 kilo olmuşum
Miillena penbe_karisi olsun 5 10 kilo çok iyi bebeğin kendisi, kesesi derken zaten ağırlık yapıyor yeterince, ben 9 kilo aldım ama hala kolum bacağım ince kiloların hepsi göbek bölgemde 😂
Ezgi3545 penbe_karisi nasıl bir haftada o kadar kilo verdiniz ya ne güzel ne yaptınızz 🙏🏻 gebelikte yiyemediğim ne kadar tatlı varsa doğurunca yemek istiyorum 😁