yesimm_01 23+3 gebeyim yanlız kızlar bebeğin eşi asagidaymis bu durum yaşayıp yukarı çıkan oldumu ama bebisde ve bende sıkıntı yok bu durumu yasaniz varmıdır ? Bı sıkıntı olmaz degilmi ? Doktorda sıkıntıniz yok şuan ama eşi aşağıda dedi varmı bildiğiniz?
papatyahanim1 yesimm_01 evet ben bu durumu yaşadım belli haftadan sonra yukarı çıktı tahminen 26 28 olabilir
gebesbiranne yesimm_01 20. Haftamdayım doktorda bana aynısını söyledi bebeğin eşi rahim ağzında diye merak ediyorum bi sıkıntı olur mu normal doğumu engeller mi
[silindi] yesimm_01 29+0 hâlâ aşağıda benim. Hafif kanama oluyor bazen. 38 E kadar falan bekleriz dedi doktor
Mihrasina_ yesimm_01 bende bugün 21. Haftamda detaylımda öğrendim eşi aşağıda dedi ama yukarı çıkabilir haftası daha küçük takip edeceğiz dedi endişelenmeyin yapışık değilse çıkacaktır rahim büyüdükçe
yesimm_01 papatyahanim1 Korkulacak bişey değil ozmn değil mi yanliz bu devlette bişey demediler özele gittiğim dktr öyle soyledi
yesimm_01 gebesbiranne Normlde norml doğum olmuyr diye duydum bide erken doğum olur dediler etrafındakiler o yüzden buraya yazmak istedim
yesimm_01 Ama bı sıkıntımız yok suanlik kendiside bnde gayet iyi olduğumu soyledi doktor umarım olmaz sadece eşin asagida olması korkuttu bni
meleksa yesimm_01 genelde yukarı çıkma ihtımali var ama cıkmayan da var kanama olup erken doğum yani sezeryan olanda var kontrollerini ihmal etme dikkat et kendine herkesin farklı yani
[silindi] yesimm_01 erken doğum riskim var. Kanama leke şeklinde şuan doktor sorun yok bu kadar kanamadan dedi ama inşallah olmaz bı şey. Sağlıkla kavusalim yavrumuza
yesimm_01 [silindi] amin inslalah sağ salim alriiz elimize 🙏🏼inşallah bişey olmaz başka doktrada sorun dikkat edin kendinize
[silindi] yesimm_01 3 tane doktor söyledi aynı durumu maalesef. Dikkat etmekten ve Allah’a güvenmekten başka elimden gelen bı şey yok 🥹🌸