melike__41 öncelikle çok geçmiş olsun canım profilime gir bayağı detaylı yazmışım 2,5 yıldır korunuyordum daha doğrusu eşim korunuyordu kızım büyümüş de artık bir tane daha getirelim dedik neyse o ay ilişki oldu adetim bittikten sonra 26 Ağustos’ta adet oldum 1 Eylül’de adetim bitti adetim biter bitmez ilişkiye girdi ve ben düzenli adet görürüm normalde ayın 14′ünde benim normalde yumurtlama dönemi ve ben 3 günde 4 günde bir ilişkiye girdik ve yumurtlama günü de ilişkiye girdik ve o gün yumurtlama günümde ayın 14′ünde ilişkiden sonra şiddetli sağ kasığım ağrıdı hatta hissettim dedim vallahi oldu galiba içimden hep uzandım normalde de hep ilişkiden sonra uzanrimm öyle de uzandım tekrar neyse adet günüm geldi 26 Eylül’de adet olmam gerekiyor olmadım ama bekledim ilk gebeliklerimde hep 8 gün 6 gün gecikince test yapınca belli oluyordu neyse 6 gün gecikti test yaptım negatif hata biraz daha bekleyeyim belki erkendir neyse 10 gün oldu idrar testi yaptırdım o da negatif Allah Allah dedim bence bir şey yoktur normalde varsa çıkması lazım dedim sonra 17 gün gecikti gene test yaptım o da negatif en sonunda dedim en iyisi gidip kan vereyim bakalım bir şey var mı yok mu gittim kan verdim 0.200 çıktı ben normalde 200 bile çıkmaz şaşırdım doktor gebelik yok dedi ama neyse 4 gün sonra randevu aldım 20 gün gecikmeli hastaneye gittim muayene oldum doktor bir şey olmadığını söyledi rahmin normal dedi ben sana adet söktürücü yazayım dedi ben de almadım ve kullanmak istemedim dedim bekleyeyim belki bir şey vardır geç döllenme olabilir dedim belki neyse bir hafta daha bekledim hala adet olmadım tekrar gittim sağlık ocağına kan verdim bu sefer 0.585 çıktı Allah hala dedim vallahi yükselme var acaba hamilelik mi dış gebelik mi şüphellemeye başlamıştım artık ve çok korkuyordum ağlıyordum doktor da normal dedi hormonlar yükseliyor dedi hamilelik olması imkansız dedi e neden yükselme oluyor hocam ben hiç böyle yükselmek görmedim dedim o da bilemiyorum dedi normal dedi bir hafta daha bekledim tam 33 gün gecikme ile bu sefer özele gittim Altan muayene oldum karından muayene oldum hiçbir şey gözükmüyor dedi neyse orada kan verdim bin üstü çıktı dedi yani gebelik var dedi ama neden gözükmüyor dedi acaba dış gebelik mi dedi doktor beni de korkutmaya başladı artık neyse haftaya gel dedi bana eğer haftaya da gözükmezse artık dış gebelik tanısı konulacak dedi hastaneye gitmeden iki gün önce de sağlık ocağında dedim kan vereyim bakalım yükselme var mı düzenli yükseliyor mu diye sonuçlarına baktım 2883 çıktı dedim yükselme var ama sanki çok yavaş yükseliyor ve dış gebelikten şüphelendim ben bir haftaya beklemeden acil kanama ile gittim karın ağrısı ne ararsan vardı vajinada ağrı vardı sancı vardı koşa koşa hastaneye gittim çünkü dış gebelikten şüpheleniyordum her gün her gün ağlıyordum neyse gittim çok şükür ki bebeği de gördüm keseyi de gördük çok şükür kalp atışı 2 hafta sonra çağırmıştı doktor adete yakın tutunmuş dedi ama ben ilk defa böyle adet gecikmesi yaşadım ve 45 gün mü 42 gün mü hatırlamıyorum tam olarak bebeği öyle görebildik ve ilk defa böyle bir şey başıma geldi demek ki bazen olabiliyormuş dedim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bilemem herkesinki çok farklı oluyor olabiliyor ben ilk defa böyle bir şey yaşadım iki kızın da böyle bir şey görmedim bunu da böyle görünce çok korkmuştum şu an çok şükür herhangi bir sıkıntı yok pazartesi günü kontrolüm var gideceğim inşallah