fatmanur2707_ Bugün hamileliğimin 16. Haftasına girdim 1-2 gündür minik minik hareketler hissediyor gibiyim🥹sizler ne zaman hissettiniz daha erken mi acaba yoksa normal mi
cansuvet fatmanur2707_ ben de 16 da minik minik başlamıştı hemen başlasın diyordum şuan uyuyamıyorum yeter artık diyorum 🤣🤣🤣
Busranur_mnts fatmanur2707_ ben de o haftalarda hissettim canım ilk gebelik genelde sabah ya da akşam uzanırken pıt ediyodu birkaç haftaya daha belirgin olur 19 20 gibi 🥰🥰
lotusflowers fatmanur2707_ ben 14de hissettim. Minicik minicik hareketlerdi. Günde 1 kere anca oluyodu. Hep aynı yerde hissediyodum özellikle yemek yiyip yatınca. Erken değil ☺️
Rabiaaa_1 fatmanur2707_ 19 haftalıkken hissetmiştim sanki içimden balık hareket ediyor gibiydi şimdi doğurdum bir yaşına girecek bu ay inşallah
Superisibeyza cansuvet nasıl anladın bebek oldugunu nasıl bir his neye benziyor ben de 16 yım hissetmiyorum ağrı hissediyorum
kalbimmmmmmmmmm lol oylemi oluyormus? Benimde 2. Gebeliğim 13. Haftaya giricez arada biseler hissediyorum kasiklarimda ama erkende daha diyorum ama bagirsak hareketi de degil biliyorum
lol kalbimmmmmmmmmm evet ikinci gebelikte daha erken hissediliyor bağırsak hareketi mi degilmi anlaşılıyor canım bide bnm ikiz belkide ondan biri hissettirmese biri hissettiriyor olabilir 😆
Papatyaaam1 fatmanur2707_ bende 16 haftada hıssettım ama seyırmeyle başladı öyle tekme vs ıcın çok erken
Havin49_ fatmanur2707_ ilk gebeliğimde çok geç hisettim ikinci gebeliğim şuan 16. Haftadan beri kıpırtıları vardı şuan 23 haftalık hiç durmuyor yerinde kerata😀