Birselgell Hanımlar prilam dr yi en erken ne zaman kullanmaya başlayabiliriz Yani ben ilk gebeliğimde 12. haftada başlamıştım ve doğurana kadar kullanmıştım ama bu 2.gebeliğimde bulantılarım daha çabuk başladı şuan 5 haftalığım
MadameTussauds adatuna Kiz bacimsu az kaldi cok sükür bize ya ben hic gecmeyecek zaman diyordum bende 34+1im 🥹
ayse988 sakarbirhanim günde 4 e kadar kullanabiliyorsun gece yatmadan iki tane alabilirsin genelde o şekilde yetiyor
ece00008 sakarbirhanim ben sadece akşam yatmadan 2 tane içip uyuyorum ancak doktor yetmezse sabah 1 akşam 1 de ekleyip toplamda günlük 4e kadar içebilirsin dedi
penbe_karisi Bulantıların devam edene kadar icebilirsin canm ben ilk gebelikte doğuma kadar kullanmıştım
MadameTussauds adatuna Benim bu uygulamaya göre 41 diyor ama sezaryen olacagi icin 30 olur herhalde tamda aramizda 1 gün var uyuyor 🤣 hala kusuyor musun bacim her gün ? Valla bende günleri sayiyorum ya bu persembe hastanede randevum var sezaryen tarihini konusacaz bashekimle bakalim hangi tarihi ön görecek bide noel var o zaman burda ondan önce alinir diyor Doktorum insallah
sorenita_ haftadan 15. haftaya kadar kullandım ama bana inanılmaz derecede uyku verdiği için bırakmak zorunda kaldım. günlük hayatımı etkiliyordu artık bulantılarda 20. haftamda geçti
adatuna MadameTussauds kusma azaldı ama bulantı halsizlik çok var önümüzdeki pazartesi damardan demir yüklemesi yapacaklar. Doktorum 18-19 aralık alırım dedi 17 olur mu dedim yaklaşınca bakarız dedi 😂 ne zaman tarih olur bilmiyorum senin bu hafta belli olacak o zaman kesin
MadameTussauds adatuna Bende öyle tahmin ediyorum o tarihler arasinda alirlar diye bakalim bu Persembe kesinlesecek tarih insallah haber ederim sana belkide senden önce dogururum kiz 🤣 bulanti bendede oluyor mutlaka her gün psikolojik mi degil mi anlayamiyorum ama mutlaka her gün yokluyor
cakmak81 Birselgell bende 8. Haftamda başladım hayla da devam ediyorum hayatımın olmazsa olmazı oldu içmediğim zaman kusmaktan helak oluyorum