edra1945 Gamzeee__ ilk gebeliğim erkek belki de erkek olduğu için bulantı az oldu genelde kızda çok olur diyorlar ya
Gamzeee__ edra1945 bence alakası yok benim ilk çocuk erkek oda bu şekilde yıprattı doğuma giderken bile kustugumu biliyorum bünyeyle alakalı sanırım ya
ikincibahar_08 babysecond bende kızımda 16 hafta boyunca kustum 2. Hamileliğim şimdi 1 kere kustum bulantım çok az oldu koku hassasiyetim çok kısa sürdü kızıma göre daha kolay geçti yani olabiliyor
fatma5506 babysecond bende senin gibiyim 1 tane kızım var onda nerdeyse 8. Ay’a kadar full koku hassasiyeti bulantı kusma yaşadım şuan 5 haftalık 2. Ye hamileyim ve bunda ne koku hassasiyeti ne bulantı hiç bir şey hissetmiyorum maşallah sadece aşırı uyku yapıyor 😆
babysecond Hepinize çok teşekkür ederim tiroid ilacı da etki edermiş ve her hamilelik farklıdır tabi çok şükür buna da,☺🥳🥰hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🙏🏻
Tomriscvn babysecond ilk gebeliğim benimde 9+2 yim hiç bulantım kusmam falan yok hatta hamile gibi hissetmiyorum kendimi aynılarını düşünüyorum normal mi diye bende troit ilacı kullanıyorum 🤣
iremnurr7 Merveykar maşşşallah bende erkek olsun istiyorum bulantım 8 haftadayım henüz hiç olmadı koku hassasiyetimde yok bacaklarım bir defa argodı bir de kuyruk sökümüm kopmuş birbirinden ayrılmış gibi agrıyordu
Merveykar iremnurr7 bendede öyleydi bulantım hiç olmadı koku hassasiyeti çok az kolonya da oldu belim kasıklarım ağrıyodu ilk hamileliğinmi cnm varsa cinsiyetleri ne inş gönlünce olur herşey
Merveykar iremnurr7 erkekte bulantı yok yada az olur derler bende öyle oldu kızlarda duramıyodm bulantıdan koku hassasiyetinden maskeyle yatıp kalkıyodm😬