birdenizanasii Doktor dedi ki “şurda da bişey var gibi ama..” dedi sustu. Yapay zekaya sorunca ikiz gibi diyor ama bende anlamadım. Başına gelen var mı oradaki ikinci leke ne olabilir ?
Nuriay birdenizanasii iki kese var sanki bende öyle gördüm mesela ben de çok dikkat etdim ultrasonda birden ikiz olur diye hep böyle tek kese gözüktu ha birde bir karede böyle iki oyuk varsa kesedir bence hadi hayırlısı ikisininde kalp atışını duyarsın hayırlısıyla
ozgenurd Ayyy ben hiç bilmem bu konuları ama cidden iki kese gibi görünüyor ilk defa gördüm hayırlısı olsun inşallah 😍
lol benimde iki kese vardi biri belli belirsizdi biri cok netti daha sonra kalp atisina gittigimizde ikiz olduğunu öğrendik cok şükür şuan 14 haftalığım inşallah sizinde öyledir 🙂
birdenizanasii lol ay fotoğraf varsa atar mısınız lütfen çok merak ettim. Ay inşallah heyecanlandım valla 🥹
birdenizanasii Masal2021 Ay heveslenmek de istemiyorum 🙈. Fotoğraflara tek tek baktınız mı acaba ? Mesela yakın çekim olan fotoğrafta çok da kese gibi durmuyor ama diğerinde resmen kese gibi. Anlamadım 🙈🥹
Nuriay birdenizanasii canəm zaten Teksede Sağlıklı olmasına dua etmeliyiz iki tanede olsa böyle dua edin önemli olan şuan bi gebelik kesin ikiz olma ihtimalıde sizde çpk yüksek bence ikizdir ama olurda biz yanlış görüyorsak ta olmasada canın sağ olsun amma valla ikiz gibi 8 haftada her halde diğer kontrolunuz mutlaka 8 haftada söyler
Masal2021 birdenizanasii evet orda sekilsz bişey var ama diğerlerinde kese gibi duruyor gonlunuzdeki olsun ins ❤️
birdenizanasii etkafa daha çok yeni. 4 haftalık diyebiliriz dedi doktor. Vajinal ultrason yapıldı karından göremedi keseyi zaten. Betam da düşüktür daha. 12 kasımda 160 çıkmıştı işte
birdenizanasii QueenBahar_ Ay şaka mı ya ahahah çok heyecanlıyım böyle yazıldıkça iyice hevesleniyorum inşallah öyledir 🥹🌸
etkafa birdenizanasii uygulamaya göre kaç peki haftan benimde betam yüksek çıktı ama kontrolüm cuma günü