Deleted33000 Selim_Alparslan hmm inşallah bizimki memeyi bırakmasa bari benim oğlan da ilk dozu oldu ikinci dozu yaptirmadim
Deleted33000 Selim_Alparslan bikac defa denedim ilk seferde yine mukus oldu ama ikinci denemede bişey olmadı hatta oğluma da az bişey yoğurt verdim yine bişey olmadı inşallah bende artık diyeti bırakırım
Selim_Alparslan Deleted33000 inşallah canim sizinde bagirsak tepkili korkma geçiyor bir sure sonra kac ayliktiniz siz biz 4 ay 3 gunluguz
Deleted33000 Selim_Alparslan benim oğlan 3 ocakta altı aylık oldu işte ama eskiye göre daha iyi sadece kilo alımı yavaşladı sütüm yaramıyor mama veremiyorum ek gıda herşeyi veremiyorum çoğunu da sevmedi babası gibi şimdiden seçmeye başladı
Selim_Alparslan Deleted33000 Rabbım yardımcın olsun kuzum. İnşallah gecer bu günlerde. Benimde ilk oglum öyleydi cok şükür simdi her seyi yiyor.
Selim_Alparslan Deleted33000 yani 3 yaşından sonra yedi diyebilirim kuzum anaokulunun cok faydasını gordum orda cok yardimci oldular sagolsunlar
Deleted33000 Selim_Alparslan ha benim ilk oğlum da öyleydi anaokulunda bile yediremedik hala öyle şimdi 13 yaşında
Deleted33000 Selim_Alparslan babası kılıklı bacım babası da çok yemek seçen değişik bı tür bütün genlerini almış babasının😂😂😂
Selim_Alparslan Deleted33000 Valla inşallah oyle olur kuzumda benim komşum vardi adam illallah ettiriyordu kadini inşallah öyle olmaz zamanla düzelir