etkafa Nevagibi çok geçmiş olsun canım şuan bende aynıyım grip oldum ve ilaç içemiyorum çekiyorum resmen
Nevagibi etkafa off bende boğazım çok kötü yutkunamıyorum acıyo kemiklerim ağrıyo :(( ılık limonlu ballı su içiyorum sadece
Minamom_ Nevagibi ben geceleri prilam alıyorum kuzum bi ⅘ gün önce başladım biraz rahatlattı yoksa hiçbişe yiyemedim fitilde bende ekstra bulantı ve karın ağrısı yapıyordu diğer gebelikte hiç böyle olmamıştım bunda buzdolabından tiksiniyorum 🤦🏼♀️
Nevagibi Minamom_ yaa ay yok benim o kadar değil tuzlu şeyler yiyince hafifletiyor ama hastayım yutkunamıyorum bişey de yiyemeyince bulantı ağır geliyor:(
Minamom_ Nevagibi üşüttün o zaman kuzum hava zaten tam hasta olmaya müsait bol bol c vitamini olacak besinler tüket çok geçmiş olsun canım
Arenn 4+5 te gittim betam 915 ti ama kese gozukmedi rahimde kalinlasma cok guzel haftaya gel dedi bu hafta 5+5 te gittim kese gozuktu icinde minicik bi nokta vardi haftaya gel bebegi gorucez dedi doktorum
Nevagibi Sarisinkiz00 gün içinde acıkınca midem bulanmaya başladı bişiler yiyince geçiyordu dün gece baya yoğunlaştı bide midemde gaz var gibi sürekli affedersin geyiresim geliyor sjsjs