Kucukmucizeninannesi Kizlar cok halsizim sanki vucudumu biseyler yiyo kemiriyo yastiktan basim kalkmiyo zorla biseyler yiyom gozlerimin ici dahi yaniyo boyle 😔
Meralim09 Kucukmucizeninannesi bende çok halsizim yemek bile zor yiyorum kolumu kaldirasim gelmiyor nefesim kesilio bazen yorgunum vitamin eksikligimi acaba
Deletedmom308 Kucukmucizeninannesi psikolojik bence. Bende 32. Haftaya gircem enerjim sıfır hiçbir şey yapmak istemiyorum. Sabahları uyanamıyorum. Uyanmak istemiyorum.Durduk yere ağlıyorum. daha yeni böyle oldum 😞
ebru23 Kucukmucizeninannesi bende aynoyimm gece uykum bolunuyo gunduz oglen bile uyyorum surekli yatasim var ama her yerim agriyo kasiklarim arada 32+4deyim bende
Kucukmucizeninannesi Meralim09 bilmiyorum ki canm hasta olucak gibi hissediyorum kendimi heryerimi bisyelrr yiyo sanki agri yapiyo cok halsizim
Kucukmucizeninannesi ebru23 yukumuz agirlasiyor bi yandan da bu var bnde surekli yatasim geliyo hic ciksim gelmiuo yataktan
Burjucan Ahh kızlar ahh ben de 32 ye giricem geceleri 4 5 saat anca uyuyorum sabahları çok uykum oluyor ama işe gidiyorum mecbur neyse ki yarin son günüm ☺️