betegemenbur Kızlar 16+5’teyim bugün doktor çocuğun kafasının yukarıda olup ters olduğunu ama doğuma kadar düzeliceğini düşündüğünü söyledi. Böyle olan var mı aranızda?
ru_a6 betegemenbur ohooo daha naptın doğuma aylar var kaç kere daha bi aşağı bi yukarı döner bebeğin😂
Ruyasekr2089 betegemenbur 23.haftamda doktor banada aynısını söyledi 27.haftada kontrole gittiğimde dönmüştü merak etme dönüyorlar😂
Leontiine betegemenbur benimde öyleydi canım makat gelişti 28. Haftada döndü pilates yapmaya başladım 26. Haftada 2 hafta düzenli yaptım dönmüş. Zaten doktorum 36. Haftaya kadar acelesi yok dönme ihtimali yüksek demişti şu an baş aşağı pozisyonda 33. Haftamdayım
htc5858 betegemenbur kız daha 16 haftalık doktor nasıl doktor muş öyle daha bu haftadan denir mi böyle bişey sanki 32 33 haftalıksında. Kafana takma daha çok var kaç kere pozisyon değişiyorlar
yasarceyda12 betegemenbur canım 34. Haftadayım 32den bu yana sebeplerden dolayı 4 kez doktora gitmek zorunda kaldım bi gidiyorum kafası aşağıda bi gidiyorum yukarda bi gidiyorum aşağıda doktorumla dalga geçmiştik hatta bunlar için bu haftalar daha çok erkenn doktor öylesine pozisyonunu belirtmiştir😅
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI betegemenbur 16 haftalık bebek için ne gerek vardı ki böyle demesine😂 daha doğuma kadar 40 sefer döner o içerde😂