Minasoykan Kızlar nişanım gelmiş ilk gebeliğim hemen hastaneye gitmem gerekiyor mu yoksa sancılarımı beklemeli miyim ??
nur97 Minasoykan benimde geldi bu sabah ama ara ara düzensiz sancılarım var dr um gelmelisin dedi daha gitmedim
Aysenurkeser Minasoykan benim de ilk gebeliğim henüz doğurmadım ama buradan okuduğum tecrübelere göre nişan geldikten bir kaç gün sonra da bir kaç hafta sonrada doğuranlar vardı doktora gitmene gerek yok suyun gelmedi sonuçta bir kaç güne doğurabilirsiniz
Minasoykan nur97 aslında dün sancı şikayetiyle gittim çok feci ağrım vardı alt muayene yapıldı açıklık vs yok nst sancı da çıkmadı ama ben biliyorum doğum ağrısı gibiydi eve geldim bugünde nişanım geldi bekleyeceğim suyum gelene kadar
nur97 Minasoykan of benimde düzensiz aslında gidesim yok ama dr gel dedi diye gideyim diyorum😅 bide ne olur ne olmaz bir bebe napiyo bakalım diye yoksa dün kontrolüm vardı hic bir seyim yoktu bugun nişan geldi
Angelmom1 Genelde su ve kanama önemli oluyor nişan sonrası o gün de doğurabilirsin bir hafta sonra da doğumun başlayacağının belirtisi bir hayati riski yok o yüzden gidilmesi gerekmiyor sancımız sıklaşsın su felan giderse hemen gidersiniz
Minasoykan Angelmom1 kesinlikle öyle dün zaten gittim alttan muayene yapıldı oda tetiklemiş olabilir bu kez suyum gelene kadar bekleyeceğim sancım gelirse de evde çekmiş olurum 👌🏻
Beyzanur12 Benimde bu gece geldi. Doktoruma sordum doktorum ister gel bakalım nst vs dedi ister kasılmalarını takip et. Ben de o yüzden beklemedeyim 🥲 Bir de nişanınız mukuslu mu yoksa sadece lekelenme gibi mi