kubra62_ Kızlar dün ozeldeki doktorum 16+4 kız dedi bacak arası boş dedi emin işin dedim eğer pipisini saklamamişa eminim dedi ama 14 haftalikkkende erkeğe benzetmisti sizce degisirmi başin gelen varmı
klncbebek kubra62_ benimde 12. Haftada sanki erkeğe benziyor demişti 17.haftada ise kesin kız dedi hatta 18. Haftada tahlil sonucu için gittiğimde tekrar baktı ısrarla sordum bacak arası bos kesin kız dedi ama detayliya kadar bekliycem açıkçası çok duydum sonu sürpriz olanlarıı😄
kubra62_ Bykessra üç çizgi mi yanisma mi acaba diğer yerlerde ona benzer şeyler görünüyor bende tam anlamadim
kubra62_ penbe_karisi ay hadi inşallah biseyler almayı düşünüyorum ama yinede detaylı ultrasonu bekliyim ne olur ne olmaz
kubra62_ Superisibeyza karın ağrisi değilde mide yanması ve hazımsızlık çok oluyor ve sırt ağrisda eklendi zorluyor hafiften
zfrnemos kubra62_ 16 kız 19 da erkek dedıler arkadasıma ayrıntılıyı beklıyo sız bılırsınız 😅 28 haftaya kadar erkek sanılan bebek kız oldu arkadasımın 😅 o yuzden bılemıyorum
kubra62_ zfrnemos bende böyle durumlar duyduğum için hemen net olmak istemedim en iyisi detaylı ultrason ne olur ne olmZ