Mamies 19 haftaya giriyorum birden bire karnım boş gibi boşluk hissi oldu sanki hamile değilim üç gün önceye kadar karnım şişmişti hareketler hissediyordum birden neden böyle oldu anlamadım kanamam ağrım yok yüzüstü uyumuştum bebeğe zarar mı verdim
lfkfkdk Mamies pozisyon değiştirmiş olabilir belki yine de doktorunuza da danışın isterseniz içiniz rahat eder
semosderler2 Mamies ben 21. Haftaya kadar yüz üstü yattım, doktorum sen artık yüz üstü yatamayacağını anlayacaksın zaten o yüzden çok kasmana gerek yok demişti o yüzden o sebeple bir şey olacağını sanmıyorum
ylnydgd Mamies normal :) 19+5 te çok küçük bir baloncuk patlaması gibi hissettim. 23-24 haftaya kadar yolu var hareket hissetmenin. Sağlıkla gelsin
Mamies Esosiko belirtilerim de geçti hareket hissetmeye başladığımda bulantım geçti koku hassasiyetim azaldı yok oldu korkmalı mıyım
nuriyegcl Kaç gündür hareket hissetmiyorsunuz o haftalarda birkaç gün arayla hareket hissetmek normal diyor doktorlar
Feyzoliii Ben de aynı haftalarda acile gitmiştim iki gün hissetmedim diye ama bebek normaldi olabilir yani o haftalarda
busra0618 Aynı belirtiler bendede var 2 gündür hissetmiyorum hissediyordum kıpır kıpırdi boş gibi hissediyorum bugün doktora gideceğim (19.hafta)
sema0526 Benimde 3. Gebeliğim 19 haftadayım öyle az hissediyorum ki bazı günler hiç hissetmiyorum bu zamanlarda bebekler gününün yüzde 90ını uyuyarak geçirirmiş aç kende hissetmezsiniz tokkken hissediliyor genelde oda uzanınca falan