sevacano bjkannesi Rekor ben de sanırım 1150₺ ye muayene oluyorum 2haftada ücretsiz kontrolu var 😅🙏🏻ve çokkk memnunum m
semap_13 iyi34 bende Bağcılar da oturuyorum bildiğiniz uygun bir yer var mı acaba ya da doğum için uygun fiyatlı hastane
Busranur_mnts bjkannesi ben sadece 13 haftada gittim 14 de kontrol muayenesine gittim hastaneyi çok bilmiyorum ama doktor iyi muayenesi güzeldi bilgileri veriyor hep eşimle beraber görmek için gittin cinsiyeti de söyledi o zaman sonra değişmedi
bjkannesi irem_zengn Bende oraya gitmeyi düşünüyorum aslında önerebileceğiniz bir doktor varmı gül yaman iyi diyorlar ama
irem_zengn bjkannesi evet bende Gül yaman a gidiyorum hamileliğimin başından beri şuan 33 haftalığım memnunum güleryüzlü bir doktor
Semanur_AkMo irem_zengn nasıl geçti peki drden ve dikişlerden memnun musunuz hastane süreci falan hemşireler
hnfe2610 sevacano sevacano merhaba ben de küçükköy’de oturuyorum uygun fiyatlı doktor arıyorum şu an kaç haftalıktasınız doğumunuzu orada mı yapacaksınız Bir de renkli fotoğraf veriyorlar mı