mombloom Merhaba anne adayı! 🤰 Hamilelikte karın çıkışı herkeste farklı olur. Sizde karın hangi haftada ortaya çıktı? 💛
mavi123_ mombloom ilk gebelipimde 5. Aydan yavaştan belirlenmeye başladı ama ikincide 2 aydan itibaren 5 aylık kadar oldu
sara29 mombloom ilkinde de bu hamileliğimde de 15-16 haftalarda dışardan belli olmaya başladı tabi dar giyersem. Bolsa zaten daha hiç belli değil.
3kedili2bebekli mombloom ilk gebeligimde tam anlamıyla 16 haftadan sonra belli oldu 20 haftada kocamandı ama ikiz gebelikti simdiki gebeligimde 11+5 haftaligim hafif göbeğim var ama hamile göbeği gibi değil 2. Gebelik olduğu için erken çıkarmış kilo da almadım henüz
kartanesi___ mombloom 14-17. haftalar arasında sadece kendim anlayabileceğim şekilde belirginleşmişti. 17-20 arası bol giyinince saklayabiliyordum🤣 20’den sonra bol giyinince de belli olmaya başladı artık
dozkaraca Benim 16. Haftada belli olmaya başladı karnım, ikiz bekliyorum. Kilolu hamile kaldım ondan sanırım geç belli oldu
toocce 16+5 teyim ben de henüz kendimin anlayacağı kadar bi karnım var 😂 ama kilom da yüksek sanıyorum ki benim 20 haftaya kadar yolum var o yuvarlak karın şişliği için 😅😅
beautymom 12+5 haftalığım benimki biraz çıktı bile 😁 4 sene önce düşük yapmıştım bu 2. Gebeliğim ondan mı bilmiyorum çok da yemiyorum kilo bile vermişim
Alya05 mombloom 16. Haftada oda sadece ben görüyordum 😀😆😆😆 giyim tarzım salaş olduğu için 6 aylıkken aaa sen hamilemisin diyen vardı 😀😀😆
ilayda1616 33 haftalık oldum halen daha karnım belirgin değil Her gören doğum yapmışım da doğum sonrası sezaryen göbeği kalmış sanıyor. 2 gebeliğim bu arada. Bende isterdim karnımın çıkmasını 🥹
Mutlusonsuzz ilayda1616 ay bendede öyle ilk gebeligimdede hep 30 dan sonra büyürdu şimdi 36 haftalığım doğuma 1 haftam var belirgin karnım ama öyle abes büyüklükte değil hastaneye kontrole gittiğimde bakıyorum herkesin karnı kendinden önce gidiyor belli yani baya büyümüş benimki göresin 5 aylık daha 😄 kim der bu haftaya dogurucakk🤭
asellim143_ mombloom 14 15 haftadan sonra tam belli oldu daha önceden de belli oluyordu kıyafetlerden pek belli olmuyordu