melikealtin Genital bölgem çok ağrıyor ya dinlenince önceden geçiyordu ama artık geçmiyor yaşayan var mı ne yapıyorsunuz
Busradoga melikealtin genital bölgenizin iç yanları mı yani bacak eklem kısmımı eğer öyleyse doğurunca geçiyor canım :)
melikealtin Busradoga doğuma kadar bunu çekicek miyim ya üzerimi bile zor değiştiriyorum yatakta zor dönüyorum 🥲
Alya05 Busradoga benimde öyle sadece sap taraf biraz yürüsem hemen ağrı oluyor kemik ağrıyor adım atamıyorum 35 haftalığım
zynpnci Ayy gerçekten yaa hiç geçmeyecek gibi sanki çok ağır bir cisimle vurulur gibi bir ağrı giriyor ne yapmamız gerekiyor kızlar
Evremk Busradoga hamilelikte bebek baskı yapıyor diyolardı ki gerçekten bebeğim aşağıdaydı. Şimdi niye oluyor bende anlamadım
eyl120_ Alya05 cinsiyetiniz ney benimde aynı sağ ve az yürüyünce ancak geçiyor ama ayağa zor kalkiyorum cinsiyetdenmi acaba cnku bn kızımda bu ağrıyı gormemisdim 🙂
eyl120_ Sağlık ocağında kalp atışlarına baktirdim 130 dan 160 yükseldi bunda cinsiyetle alakası varmı acaba 😅