demetov 1475 gram çıktı az olan var mı bu şekilde kendimi sürekli araştırırken buluyorum bir doktorum geri diyor diğeri geç döllenmeden kaynaklıdır bebeğin gelişiminde sorun yok diyor
Cemree995 demetov merhaba. Ben 2024 yılında 34+5 deoğum yaptım bebek 2.300 gr ona rağmen gelişim geriliği olduğu için erken doğum olmak zorunda kaldı.
nidosh demetov 2 haftaya kadar geriden gitmesi normal diyorlar sizin de aşağı yukarı öyle fark açılmadığı sürece bir sorun yok anladığım kadarıyla belki tedbiren 33 tekrar gidebilesiniz durumu ne oldu diye
ebrudefnee demetov o aylardan sonra zaten kilosu birden artmaya başlıyor sizde bebeğe kilo aldıracak şeyler yiyin sorun olmaz
An-gel 2000di o haftada bebişim. Önden gidiyordu ama o ay hiç yemek yiyemiyordum iştahım kesilmişti. 2 haftada 2600 oldu. Bundan sonra daha hızlı ilerliyor süreç hiç canını sıkma canım. Güzelce beslenmene bak. Sağlıklı olsun kilolu olması şart değil
irem_zengn demetov 32 haftamda 2400 kg bebeğim doktorum 2 hafta önden gittiğini söylüyor ve birazda genetik eşim de kilolu yapılı bazen genetik yada minyon olabiliyor doktorunuzu dinleyin ve kaşar peyniri yumurta kuruyemiş yerseniz bebeğiniz kilo alacaktır