canım ben 26da hamile kaldım ve çok istiyordum eşim az daha bekleyelim dedi hayır dedim zaten yeterince bekledik ilişkimizin 4. yılı evliliğimizin 2. yılıydı ona rağmen öğrendim çok şok oldum içimde ne sorgulamalar gençliğim bitti mi ben şimdi teyze mi oldum hisleri yaşadım. ama sonra anladım ki bu hisler biraz hormonların etkisi biraz anneliğe hazır olmanın parçası. İnsan kaç yaşında olsa da çok istese de hayatı komple değişeceği için başta korkuyor ve böyle hisler geliyor ama sonra geçiyor çok mutlu oluyorsun için kıpır kıpır oluyor bebeğin olacağı için.
benim sana bu süreçte tavsiyem çevreye karşı kendini çok iyi koru kayınvalide falan konularında özellikle bebeği sahiplenmelerine seni ezmeye çalışmalarına izin verme. erken olmasının tek dezavantajı bu gibi sosyal konularda toyluğa gelmesi ve kişinin kendini savunamaması. bebek sağlıkla büyütülür inşallah sen kendine ve psikolojine önem ver öncelikle herkesi alttan alma gerekirse sorun çıkaran taraf ol (tabi haklıysan) çünkü çok taviz verince uğraşması çok zor olur