tugba0305 Merhaba Diyarbakır da detaylı ultrason yaptıran var mı hangi doktora ve ne kadar ücrete yaptırdınız ?
didi33 tugba0305 Devlette var ama aylar öncesinden sıraya girmek gerekiyor hemen sıra bulunmuyor maalesef.
tugba0305 didi33 birisi daha söyledi o doktoru eğer Malatya da olursam doğum zamanı o doktora gitmeyi düşünüyorum siz memnun musunuz hastane nasıl
didi33 tugba0305 Ben memnunum ilk doğumumda da onun takipli hastasıydım. Depremden önce doğum yapmıştım ve Akademi de yapmıştım bu hastanenin doğum odaları doğumhanesi ebeleri nasıl hiç bilmiyorum 🥲
tugba0305 Gamzeee__ bildiğim kadarıyla o bölüme kadın doğum polikliniği sistemden açıyor sonra randevu alabiliyorsun direkt randevu çıkmıyor diye biliyorum
didi33 Gamzeee__ Valla forumdan Malatya diye araştırıp baktığımda hamileliğimizi ilk öğrendiğimiz zaman gitsek anca sıra buluruz diyen çok gördüm 🥲
tugba0305 didi33 normal mi sezeryan mı oldunuz ? Malatyada hastane ve doktor konusunda tedirgin oldum birkaç şey okuyunca o yüzden güvenecek referanslı bir doktor olsun istiyorum