Duygucoban Kizlar merhaba. Herkes kilo almaktan dert yaniyor ben alamamaktan. 21+2 haftalik hamileyim 85 kiloyla hamile kaldim ve 77 kiloya dustum 78 kiloyum suan hala almadim. Bebegim olmadan once cok ugrastik ilaclar vs kilo almistim ama boyum vs oldugu icin ole sisko degildim 🙄😂 doktor kiziyor alman lazim diye ama bebegin kilosy vs iyi diyor ve ben suan o kadar fazla yemek yiyorum ki ayni kilodayim hala. Kendimi kotu hissediyorum acaba bebegimi besleyemiyormuyum vs diye kilo almayan varmi normalmi bu durum
Mucizeninannesi Duygucoban keske bende oyle olsam... tabi saglikliysa o ayri.. 4+2 haftalik hamileyim. Tup bebek biraz da ilaclar kilo aldirdi ama cogu bende zaten vardi tabi. 86 kiloyum cok korkuyorum cok fazla kilo alırım diye.
Ceyda Bende hiç almadım kilo. Bebeğin sağlığı ve gelişimi iyi dedi doktor. Bence herkes alacak diye birşey yok kimisi yiyor yiyor bütün kiloyu kendisi alıyo bebek çıkıyo civciv kadar 2.50 kilo. Bence normal süt yumurta meyve sebze çok yiyorum. Ekmek az tüketiyorum 6 aylık hamileyim 58 kiloyum
Melisinannesi Ben de çok az aldım, ama doktor bebeğin durumu iyi dedi. Her gören nasıl hamilesin sen, zeytin yutmuş gibisin diyor. Ben de üzülüyorum bebeğime iyi bakamıyor muyum, bir yerde bir hata mı yapıyorum diye😔