saltur Hanımlar bebek ultrasonda görülen haftaya göre mi hesaplanır 1 hafta önden gitmesi gibi mesela yada son adet tarihi baz alınarak mı hesaplanır sizce hangisi daha doğru olur ?
Kvsr46kvsr saltur normalde son adet tarihi ama benim hamileliğimde 35+6 da bebek 40 haftalık gözüküyordu. Mecburi sezaryen olacağım için bekleyip riske atmak istemediler. 35+6 da doğum yaptım. Ultrasonu baz aldılar yani. Değişebiliyor
saltur saltur bi daha ki kontrol de tekrardan soracağım bebeğin haftasını eğer benim hesaplamalarıma göre gidiyorsa öyle not alacağım artık 😊
saltur Kvsr46kvsr işte benimde anlatmak istediğim bu doğuma yakın olunca bebeğin tam haftasını bilmediğinden hemen doğuma alınma durumu oluyor
Daisyy000 Kvsr46kvsr Merhaba peki doğduktan sonra gerçekten denildiği gibimiydi gelişimi? Benim bebeğimde 2 hatta 3 hafta ileri görünüyor ,doktorum 39u bekleriz demişti ama ben 38de olsun istiyorum o yüzden sordum
Kvsr46kvsr Daisyy000 40 haftalık gözüküyor 4 kiloya yakın dediler. Ama 2.980 doğdu. Tutmadı yani 🤷🏼♀️
Daisyy000 Kvsr46kvsr Aaa 😮 Bu nasıl bir yanılma😯 Doktoruma o konuda güveniyorum aslında.. çünkü ilk oglumda da 3600\50cm dedi 3650/51 cm doğdu, çok tecrübeli bilgili bir doktor
Kvsr46kvsr Daisyy000 ben bi kaç doktora gözüktüm, erken olması ürkütmüştü. Kuvöze girmesinden korkmuştum. Hepside aynı şeyi söyledi 😅 mecbur ayak uydurdum onlara. Çok şükür kuvöze girmedi
Deletedmom_297 saltur gebelik yaşı son adet tarihidir ilerisi gerisi yok bu işin sadece ilerleyen haftalarda ileride geride olması doğumu etkiler