dilaraacet Hanımlar su içme alışkanlığım hiç yok denecek kadar az suyu sevmek için ne yapabilirim gerçekten alışkanlık haline nasıl getirebilirim bilmiyorum gün içinde hiç su içmiyorum resmen en fazla 1 bardak diyim ve bu yüzden de çok sık idrar yolu enfeksiyonu oluyorum ne yapabilirim
Hzlkya dilaraacet canım ben 330 mllik cam şişe aldırdım iki tane onları geliyorum gidiyorum yudum yudum içiyorum bazen hafiften azar azar dikiyorum bir süre sonra alışıyorsun bardaktan icesin gelmiyor bende senin gibi suyu sevmeyen bir insanım o şişelerden günde 5 6 tane içiyorum günlük su ihtiyacimi karşılıyorum çok şükür şimdi çok alıştım kendimi zorlamadan ara ara içiyorum bunu bütün güne yayiyorum şişkinlik yapmıyor o yüzden sanada tavsiye ederim bir kere dene bak
twobabymomm dilaraacet ben a101 den pipetli matara almıştım onu doldurup gözümün knune koyuyorum sürekli birde ben de mide yanması çok olduğu için mecbur içiyorum 🫠
nurssmom dilaraacet suyu nasıl seviyorsanız öyle için alışırsınız illa sevdiğiniz şekli vardır. Soğuk olması, bardakta olması,şişede olması gibi. Günlük içtiğiniz içecek miktarınıda arttırın mesela günde 1 bardak ayran 2 bardak süt 1 tane soda gibi
emmy06 Ben hep 0.5lik koli aldırdım eşime ondan en az 3-4 tane diye şartladım kendimi onunla içtim hep
hilal858_ dilaraacet Kendine bir şişe ayarlayabilirsin canım içine az birşey limon sıkabilirsin alışana kadar. Birde herkeste olmaz ama suyun markasını değiştirebilirsin. Ben kendim suyun tadını beğenmiyordum ya😂 sırf bu yüzden başka markaya geçtim şimdi çok rahat içiyorum