meleksnmz Kayseride özel hastene doğum fiyatlari ile ilgili bilgisi olan var mı? Yakın zamanda doğum yapan ya da araştıran ?
Halista meleksnmz Acıbadem hastanesi oda ücreti 55 bin doktor ücreti 10 bin toplam 65 bin tl den başlıyor. Ekstra epidural isterseniz 14 bin tl
zeynomrve3 Hastane ve doktor seçeneklerinde değişiklik oluyor hangi hastaneyi soruyorsun hangi doktor o önemli
zehraulger3838 Halista ayy onun birde bı paketi daha var 84 binmiş çok pahalı ya acıbadem özelinde özeli derdik ama bu fiyatlarda bence çok yani 2 3 gün için fazla bence gerçi durumu olan isteyen gider karışmam ama ne bilm🤷🏻♀️🤣
meleksnmz Şuan özel kliniğe gidiyorum doktorun anlaşmalı olduğu hastanelerden birini seçicem yarın muayenede öğrenicem nuray emeklioğlı doktorum
Halista zehraulger3838 evet standart oda 55 ,vip 64 ,king 83.500. Bu sadece oda fiyatı tabi. Bunlara ek doktor ücreti epidural vs var 😅 bir de 2-3 gün bile değil hepsi 1 gece. Fazla kalmak isterseniz oda 14.500 tl geceliği 😅
zehraulger3838 Halista valla o kadar param yok olsada orda dogurmazdim yazık günah 1 geceye o kadar verilmez sanki bana 1 ay hizmet verecekler🤣
Halista zehraulger3838 çok haklısınız 😁 o fiyata insan uzun süreli hizmet bekliyor ,tatil ücreti gibi 😅
nazyozgat Ben Memorial Mehmet Ak hocama gidiyorum. Acıbademle arasında hemen hemen 5bin tl fark var. Ben doktorumdan çok memnunum. Sigorta durumundan dolayı fiyat veremiyorum ama aradığınızda bilgilendirme yapıyorlar sanırsam.
mommygirlboy Ayşe yılmazsoy vardı son doğumum onda oldu 2020 de gitmiş diyorlar doğru mu özel Erciyes hastanesindeydi