ozklay sevacano Milletin moral bozma da üstüne tanımam. Sanane yani ogrenemezsek bu çocuk Allah’tan gelen bir şey olmadığı sürece bize nasip olacak ayy sinirlendim 😂 sağlıkla gelsin kız mı erkek mi? 🩷💙🥰🌸
sevacano ozklay aynen öyle canım zaten ne gelirse gelsin Rabbımden tek dileğım sağlıklı olması,Erkek 💙
ozklay ayseveysel . maşallah, Allah hayırlı evlat eylesin.🥰♥️ Dua edin lütfen yarın ben de öğrenmeye gideceğim.🤗
ozklay Elifee Aaa çok erken öğrenmişsiniz, fetal dna mi yaptırdınız 🤗 Sağlıkla büyüsünler inşallah 🥰♥️
Elifee ozklay yok ama hastanemiz ve doktorumuz iyiydi ondan erken öğrendim sonra değişmedi de cinsiyetler şükür
Sudedemirer Kızlar saklıyor derler kızımı 25. Haftada ögrenmiştim şuan erkek bebişe hamileyim 15+3 te ögrendim
akkoyun21 ozklay sizinki baya uğraştırmış sanırım sürpriz şekilde doğumda öğrenmenizi istiyor 😂 ben daha dün öğrendim 15. hafta
ozklay akkoyun21 Ahahah evet nazlı çıktı ama bugün inatçılıgi tutmadı kızımın gösterdi sağolsun 😂 sizin bebiste mi kız 🥰
ebrudefnee ozklay 15-16 hafta arasında öğrenmiştim ilk gebeliğimde bu 2. Gebeliğim 6 haftalık şuan bakalım bunda ne olacak
ozklay ebrudefnee İlkinin cinsiyeti nedir? 2. Bebekte erken öğreniliyor diyorlar. Sağlıkla gelsin inşallah 🥰♥️
akkoyun21 ozklay Evet aynı şekilde kız 😊 hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olur inşallah 🤲🏻
melda1507 ozklay devlette 15 ten önce birşey söylemiyolar ama özelde 12. haftada söylemişlerdi bana bir önceki gebeliğimde , şu an 7. haftadayiz bende merak ediyorum , sanırım dayanamayıp yine özele gidicem
ozklay melda1507 Evet devlette ilgili birine denk gelmek lazım, sağlıkla gelsin inşallah, 2. Daha erken öğreniliyor diyorlar.