ozklay azra01 O zaman özelin devlete göre cihazları daha iyi demek ki, sağlıkla gelsin inşallah, hissiyatiniz erkekten mi yoksa kızdan yana mi? Ben sizden bi erkek annesi vibesi aldım 🤭🌸
azra01 ozklay hicbir sey hissetmiyorum desem yeridir 😅😅 bir kızım var birde oğlum olsun isterim ama rabbim eli ayağı duzgun hayırlısını versin inşallah 😊❤️
ozklay monica50 Aaa siz çok erken öğrenmişsiniz. Nasıl bu kadar erken öğrendiniz acaba, sağlıkla alın kucağınıza 🥰
monica50 ozklay doktorum daha erken söylemek için ama cinsel bölgede çıkıntı var birkaç haftaya pipiyi gösterir demişti. 12. haftada da teyit ettik doğru çıktı mayısta doğurdum 🥰
ozklay monica50 Yaa maşallah ben gebesiniz diye düşündüm, sağlıkla büyüsün paşa, hayırlı evlat olsun inşallah 🥰💙
Ecrin_47 ozklay cnm bana da onu yazmişti ama doopler çekmemi de istemişti renkli ultrason bu özellerde çok pahalı bu eğer İstanbul’da oturuyorsan Zeynep kamilde bulmaya çalış yada bulunduğun şehirde bul çünkü her hastane yapmıyor doopleri detaylı ultrason gibi değil net bebeği görüyorsun Googlede bak ne demek istediğimi anlarsın 😄
ments ozklay biz şu an 18+4 olmuşuz bir hafta önden gidiyoruz. Pozisyon cihaz ve doktor bilgisi ile büyük ihtimalle erken öğrendik.
ozklay ments Evet büyük ihtimalle öyle, özele giden çoğu kişi erkenden öğrenmiş, sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🥰
elizeymenn ozklay 17 haftadayım hala doktorum söylemedi sağolsun en son 15 te gittşm erken dedi gönderdi
ozklay elizeymenn Yok artık 15. Hafta da bebeğin pozisyonu uygunsa eğer söylenmeye müsait, pek ilgilenmemis gibi geldi bana.