btl194 Kızlar bugün görüş günümdü Dr haftasına göre 3 gün ilerde dedi 1421 Gr 38 cm sizce kilosu güzel mi sizde nasıl durumlar
irmairma btl194 bende haftaya 28 oluyorum, kontröle gideceğim bebeğin kilosu bir kiloyu geçmiş olmalı diye umut ediyorum, kilosu gayet normal sizin🌸
mavi123_ btl194 bence normal biraz önde hatta bende 29 da gitmiştim 1770 grm 44cm dı Dr bir hafta önde dedi
anonim51 btl194 en son 25 haftalıkken gitmiştim 850 gramdı Aralık 2ine randevum var bakalım kaç kilo olduk🥰
mavi123_ btl194 kız. Karın çevreside ilerdeydi hatta Dr şekerden şüphelendi açlık tokluk yaptık çok şükür temiz çıktı bide bana sordu kaç kilo doğmuşsun diye ama bende çok kilolu bir bebek değilmişim🤭 babası biraz kilolu iridir heralde ona çekmiş
btl194 mavi123_ yaa olabilir aslında ben de zayıfım eşim de.benim kilom 47 idi gebe kaldığımda şuan 60 oldum. Benim kızım da 2950 Gr doğdu bakalım bu kızım kaç kilo dogacak
mavi123_ btl194 genetik deyince sadece anne babayı kapsamıyor hala teyze dayı amca dede anne vs. Sağlıklı olsunlar kilo asla önemli değil doğumdan sonra hepsi yerine geçiyor. Benim ilk oğlum 2800 doğdu herkes ayyy ne kadar küçük bu diyorlardı ama doğduktan sonra maşallah çok güzel gelişti şimdi 3 yaşında ve kendi yaşıtlarından hep ilerde
bluemom24 Bizde 27+3 ama bugun gittim doktorum biraz zayıf dedi 970 gram 33 cm, geçen hafta gittiğimizde 907 gram 35 cm demişti yanlış mı ölçtü anlamadım
btl194 bluemom24 çok da değil aslında ama yediklerine biraz önem ver kilo aldıracak besinler tuket ben her sabah kaşar peyniri yerim süt meyve yumurta da aldırıyor ben yiyemiyorum onu