Bumah Gebelikte bende tiroid çıktı bebekte varmı ağzı açık uyudu bugun aslında burnuda doluydu temizledim ama gene agzı açık uyudu şuanda normal uyuyo fakat endişe ediyorum bebekler agzı açık uyur mu
kurkmantosuzmadonna Bumah uyur canım yani benimki uyuyordu ara ara. Ayrıca bebekte tiroid olsa Allah korusun topuk kanında çıkıyormuş.
Bumah kurkmantosuzmadonna ayyy ne bileyim ya ağzı açık görünce korktum tiroidi olan bebekler genelde ağzı açık uyurlar bi korku sardı yüreğimi
kurkmantosuzmadonna Bumah korkma canım. Dediğim gibi tiroid olunca topuk kanında çıkıyor sizi arıyorlarmış. Bende de vardı sağlık ocağı ebemize sordum bebeğe geçmiş midir ilaç kullanıyordum ama diye. Geçseydi topuk kanında çıkar bize bilgi gelirdi ama negatif dedi.
Bumah kurkmantosuzmadonna ayyy topuk kanı verdik bende sordum olumsuz olursa ararlar dedi arayan soran olmadı ama aağzı açık görünce bugun hemen randevu aldım baktırmak için
kurkmantosuzmadonna Bumah hayır. Doğumdan sonra baktırdım değerler iyiydi. Haöilelğimin son haftalarında da baya düşmüştü değerim ilacı kesmişti doktorum.
Bumah kurkmantosuzmadonna banada 6. Haftada gel dedi bende 1 haftadır bıraktım kullanmıyorum gidip bakıcam