Aleynadiyorki Kızlar hamilelikte nar yenir mi doktoruna danışan var mı hiç ben çok seviyorum burada zararlı diye okudum 24 haftalık gebeyim
Meri3220 Aleynadiyorki yiyin yahu hiçbirşey olmaz burada her söyleneni dikkate almayın çok saçmalıyor bazıları sizin yiyeceğiniz bir nar hadi 2 nar varıp da 10 kilo yiyecek değilsiniz canınız ne istiyorsa yiyin sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi
Leontiine Aleynadiyorki beyin gelişimi için oldukça faydalı diyorlar o yüzden ben nar suyu da içtim ama midem yanıyor suyunu içince o yüzden normal nar yiyorum ne zararı varmış
1Nihan Aleynadiyorki merhaba ben de çok severim nar ve yiyorum insta dan takip ettiğim bir kaç doktor antioksidan özelliği olduğu için gebelikte çok tavsiye ettiklerini söyledi ama bi diyetisyen de pek önermiyoruz dedi ama ben yiyorum vallahi 32 haftalığım kendi doktoruma sormadım
ozlemyilmaz60 Benim ilk 2 gebeliğimde rahim duvarım tam kalın değildi ilaç kullanmıştım ayrıyetten doktoruma yememem gerekken bir şey var mı demiştim bana nar demişti şuan 3. Gebeliğim bunda çocuklara ayıklarken aşırı olmayacak şekilde 2 3 yemek kaşığı yiyorum