derryaaneva Denizmrt aynen aşkm benim ilk ve çok heycanli eşim de mesaiye kalmış ona söylemek için sabırsızlanıyorum içim içime sığmıyor o çok istiyordu 1,5 yıllık evliyiz 7 aydır istiyoruz çok heyecanlı gelmesini bekliyorum bayilicaaanmm yoksa 😂
Denizmrt derryaaneva Çanm ilk çocuk öyle oluyor ah ah ben ilk öğrendim uykular haram oldu heyecandan sabahı sabah ederdim günler geçse de Doktor’a gitsem görsem diye bak şükür doğdu 3 yaşında Elhamdülillah Rabbime Allah’m isteyen herkese nasip etsin inşllah senn de sağlıcakla ilerlesin Çanm 🤗🌸🤲
Denizmrt Nuriay çok şükür kızlar bu gün bi tık daha koyulaştı tam koyu değil ama galiba adetten sonrası daha da koyulaşır 10 kan vercem bakalm hayırlısı olsun inşallah 🤲💕
uffff Denizmrt hayirli oldun ovulasyon testi kullanılyor muydunuz yumurtlamayi 0 sayarsan kac gun oldu? bende bugun test yapmayi planliyorum ama testler kargoda ogleden sonra dagitima cikar muhtemelen..
Denizmrt uffff aynen Ovilasynion testi yaptım bu süreçte hatta postları var hep tam pik görmedim bu ay dediğim zaman da nasip oldu ozman ben yine de değrlendirmiştim tam pik olmasa da inşllah isteyen bekleyen herkese nasip olsun kan sonuçumu göreyim öyle rahatlıcam bnde🥲