agilkaya Denizmrt testin markası neydi canım var görünüyor ama çok silik umarım değerin katlanarak yükselir 🥰
Denizmrt agilkaya amşn inşllah Çanm 🤲🤲dün bıtane artı med Yaptm ilk akşam awox şimdi bu gün yaptıgm da awox
asenazeynep Denizmrt Ya canım yeni yaptığında daha da netleşmiş sanki var gibi vallahi inşallah sağlıkla da vardır, kan ver mutlaka. Kan sonucunda da haberdar et dualarım seninle🥹🙏🏻🌸
Denizmrt asenazeynep aynen Çanm düne göre daha da net yarn inşllah vereyim diyorum amin inşllah Rabbim sağlıcakla nasip etsin isteyen herkese 🤲🌸🌸
asenazeynep Denizmrt Allah senden de razı olsun canım benim, inşallah oğluşuna bir kardeş nasip oluur. Rabbim isteyen bakabilecek olan hiçkimsenin kucağını boş koymasın inşallah. Her bir evlat sağlıkla, kolaylıkla gelsin dünyayaa❤️🌸🙏🏻🥰
Canannndvrz Denizmrt Ay benim awox testlerimde boyle cikti bugun adet gunum normalde yarin sabah ilk idrqrla bidaha yapicam ondada cikarsa kan vericem ikimiz icinde guzel haberler insallah
Denizmrt Canannndvrz âmin inşllah güzel haberler ile siz de var gibi🤲🥰🤗 yarn bnde kan vercem hayırlı saglıklsy gelsin inşllah