endlesslove1 Kızlar gebelikte kalp atışı başlayınca mı yazıyorlar geç olmuyor mu kese götürünce vermezler mi kalp atışını beklemeden gitsem yazmaz mı rapor çıkarana kadar ücretli alıyım
Weenie endlesslove1 hatta ben 18 Temmuz’da öğrendim 20 Temmuz’da rapor çıkarttı özele git istersen 1 kerelik olmazsa rapor için. çok pahalı iğneler :(
endlesslove1 Weenie siz özelde mi çıkarttınız raporu şehir hastanesinde mi özelde isteğe göre rapor çıkarıyorlar mı
Weenie endlesslove1 özel hastane çıkarttırdım beklicek vaktim yoktu genetik tıp raporlarım vardı benim ordada yazıyordu hamile kaldığımı öğrendiğim anda başlamam gereken
endlesslove1 Weenie bende de pıhtılaşma raporunda 3 heterezigot 2 homozigot var ama devletteki doktor kalp atışı başlayınca dedi
Weenie endlesslove1 bekleme nolur gözünü seveyim yapma bugün gidebilirsen git hemen töbe töbe töbe Allah’ım korusun benim ikizlerim doktorun tatiline denk geldi umursamadım kalp atşını duyamadan kaybettik. Bugün git hatta elindeki raporlarla hemen sağlıkla al kucağına mutlu sağlıklı uzun ömürleriniz olsun 🙂🙏
endlesslove1 Weenie daha test yapmadım canım bu ay sonuna yapacağım önlem amaçlı araştırıyorum sadece şüpheleniyorum ona göre testte çıkar çıkmaz gideceğim ama işte rapor yazar mı yazmazmı hangi doktor yazar hemen
Weenie endlesslove1 inşallah vardır 🥲🤲🙏❤ genetik test raporlarını al yanına özele git bulunduğun yerde o hemen işlemlere başlar zaten raporun çıkması onaylanması 1 hafta sürüyor bilgin olsun :)
anneoluyorummm103 endlesslove1 eğer raporu kalp atışı bekleyelim derlerse 1 kutu raporsuz önlem amaçlı alabilirsin biraz pahalı ama riske girmemek için söylüyorum 🤷🏻♀️
Weenie endlesslove1 hayır tabiki rapor çıktıktan sonra başlıyosun. Özel devlet farketmez sağlıkta e nabızda çıkıyor zaten