1devaannesi Iremsel_ sakaryamm54 Havin49_ kızlar bu posta farkettimki çocuğunuz öyle kalmışsınız vayy beeeee bukadar beklemiyordum vallahi şoktayım dünden beri bir eşime bakıyorum bir kondoma kggk birde zavallı bana hahaha 😂
Havin49_ 1devaannesi 😀😀😀😀 Bizde prezervatif ile korunuyorduk ama Allah verdi mi veriyor şuan hastanedeyim kadın tüplerini bağlamış gebe kalmış ama sağlıklı ilerlememiş düşük yapmış
Annesii66 ddrys ya aslında ben yaklaşık 15-17 saat sonra aldım hapı ve emin olmamakla birlikte ertes diye hatırlıyorum eşim almıştı 🥲 şuan 32 haftalık olduk
toocce lberramom aynı hikayeye ben de sahibim çok enteresan 😅 geri çekilme ile hallediyorduk çocuk düşündük hatta bu zamana kadar nasıl olmadı riskli falan diye çok düşündüm acaba olmaz mı bizim gibi ama düşündüğümüz ilk ay oldu 16 haftayız şu an
Nihan9393 1devaannesi spiralle hamile kaldım taktırdıktan 4 yıl sonra suan 37 haftalık hamileyim 10 gün sonra doğumum olucak allah nasip ederse sezeryanda tüplerimi bağlatıcam. Düzenli kontrollerimi yaptırıyordum. Benim için büyük bi şoktu hiç bir yöntem yüzde yüz değil doktor 2. Çocuk olduğu için en garanti tüpleri bağlamak dedi.
hd_d Annesii66 amaniiu ertesi gün hapı 😅 çok ya bende duydum ama dedigin gibi olacagi varsa herturlu oluyor
kizinaasikanne 1devaannesi bn onu duyduktan sonra aşırı korkuyorum şu an 🙈 gerçi hamileyim ama sonrası sıkıntı 😂😂
AuraMomB 1devaannesi İlk hamileliğim… süpriz yumurta resmen Dkhapı kullanırken hamile kaldım ama 7+6da kalbi durmuştu. Şu an ki hamileliğim için hiç ilaç kullanmadım, aylarca bekledim olmadı ümidimi kesip işe başladım başladığım gün hamile kalmışım 🥲🫶🏼
myangelson 1devaannesi ay yok artık ya it büyütüyorsun ne demek ya. Çevremde ne erkek çocukları var çok sakin ne kizlar var düz duvara tırmanır o derece.