Ecemsu_12 39 haftalık hamileyim fakat bugün doktorum bana suyun fazla yatış verdi kabul etmedim eve geldim sıkıntı olurmu
Gokturkmom_ Ecemsu_12 Neden kabul etmediniz?Bunu en iyi doktorunuz bilir ,bişey olur da diyemeyiz olmaz da 🥹
paluk Ecemsu_12 benimde fazlaydı ama yatış verilmedi o haftalarda. 41 e kadar bekledik suni ile doğum yaptım. Dr unuz acaba başka bir problem görmüş olabilir mi?
Ecemsu_12 paluk kötü bir durum olsaydı kesinlikle söylerdi ama yatış verdi 39 haftalık olduğu içinmi acaba yani kötü bir durum umarım olmaz kahverengi lekelenmede gördüm biraz önce umarım sancılarım başlar🥴
paluk Ecemsu_12 38 de çok demeye başladılar artış devam etmişti doğuma kadar.Acaba başka bir Dr a da mı görürseniz. Umarım başlar ve sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız🌸
Ecemsu_12 paluk hala ne bir sancı ne bişey var suni sancıdan okadar korkuyorum ki ondan yatmadım ve hala tık yok çok üzülüyorum 🥺
paluk Ecemsu_12 ya suni bende aldım ama her insanın bünyesi farklı belki hiç zorlanmazsınız ama korkmayın bence beklenebilir. Yarın başka bir Dr a gidip duruma göre bakarsınız.
Ecemsu_12 İnanın bana 4. Doğumum niye bukadar korkuyorum anlam veremiyorum kendime stres korku herşey var bide ebeler çok zorbalık yapıyorlar saatlerce yatağa bağli bırakıyorlar yani anlat anlat bitiremem😥😞