Bebekkuzu Kızlar 16 haftalığım sizin de vajina ağrınız oluyor mu ara ara geçen kontrole gittim bebisim iyiydi
minikmucizelerim2 Bebekkuzu bende 25.haftadayım ve bu haftalarda iyice arttı bazen o kadar şiddetli oluyor ki yürüyemiyorum bile bebeğimde bi sıkıntı yok çok şükür yarın kontrolüm var doktoruma söyleyeceğim ağrıları bakalım ne dicek
Bebekkuzu minikmucizelerim2 ay daha da artarsa nasıl olur tahmin edemiyorum 🥺🥺 neyse bebeklerimiz iyi olsun da biz çekeriz insan onlar için endişe ediyor
minikmucizelerim2 Bebekkuzu 2.hamileliğim benim ilkinde hiç böyle bir şey olmamıştı bunda sürekli baskı ağrı halinde o yüzden çok erken ağırlaştım🥴
Mucizem_63 Bebekkuzu 34+0 haftalığım sancım var benim bugün taburcu oldum bugün oldu vajina ağrısı içi sızlıyor
Bebekkuzu minikmucizelerim2 benim ilk 🥺 aslında 3. Ama hiç bu haftalara gelmemiştim o yüzden ilk deneyim :)
Lexias Bebekkuzu magnezyum eksikliği de etkiliyor olabilir çünkü her akşam bide kramp giriyo bacağıma… o yüzden her gün soda içmeye ve iki kere magnezyum hapı içmeye çalışıyorum ama düzelmedi özellikle çok yürüyünce mahvoluyorum
minikmucizelerim2 Bebekkuzu sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah bana da kız bebek kasıklarda olur baskı yaparlar o yüzden oluyor diyorlar yarın doktorum ne dicek bakalım
Bebekkuzu Lexias bende bugün magnezyuma başladım. Kramp da fena oluyormuş arkadasım anlatıyordu hep ama vajina olunca insan daha endişe ediyor