cennetmelegininannesi seher_3590 2 farklı doktorda kontrolüm var ikisi de özel 1 doktor 2 defa erkek 1 doktor 2 defa kız dedi
Dinolisoo cennetmelegininannesi ultrasonda küçük çıkmış. Ultrason çok kaliteli değil büyük ihtimalle. 15+3 te daha belirgin olur genelde.
seher_3590 cennetmelegininannesi ayy Allahim bu kararsızlık çok kötü ya benimde doktorum kıza benziyor ama emin değilim dedi bi daha da gitmedim kafam karışmasın diye detayliyi bekliyorum net konuşsunlar diye 🫠
cennetmelegininannesi seher_3590 birde ikisinde birbirinin dediğini kabullenmeyin net konuşuyorlar 😂😂 bugünkü kız diyen kız hazırlığına başlayabilirsin dedi
seher_3590 cennetmelegininannesi saçmalamışlar gerçekten. Bence sen farklı bir doktora daha görün canim 2 si kız yada 2 si erkek derse o kesindir
cennetmelegininannesi seher_3590 değil mi ancak öyle yapıcam ben bu kadar merak etmiyordum da böyle bir duruma düşeceğimi bilmiyordum😂😂
Ha1999 Benim 20 haftalık oldu yeni öğrendim cinsiyetini kesin erkek dedi hatta tuttu ekrandan gösterdi açmış ayaklarını uyuyo beyfendi😂🥰💙