nurtpsz Merhaba.bebegime alacağım beşik konusunda kafamiz çok karışık.park beşik düşünmüştüm sonradan pek beğenmediğimi farkettim.anne yani en iyisi diyorlar burda okuduğum kadarıyla.sepet beşikler de çok hoşuma gidiyor ama kullanışlılık konusunda fikrim yok.yardimci olabilir misiniz ? Linkli önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
defnekrmn nurtpsz bende beşik konusunda çok kararsız kalmıştım ama neyseki park yatağa katar verdim kurdum çok beğendim açıkcası alırken pek içime sinmedi gibiydi ama kurunca daha bi ayrı güzel durdu 😍
Smyyglgn54 nurtpsz park yataktan vazgecmekle iyi yapmışsın canım. Pier cardinin anne yanı ahsap besiginden aldık☺oldukca memnunum. Tavsiye ederim.
Minosmi nurtpsz bende çok kararsızdım hem anne yanı hem mobilya hem park beşik gibi olsun dedim ve https://www.hepsiburada.com/heyner-ahsap-organik-besik-anne-yani-lux-bebek-besigi-60-x-120-cm-krem-gipur-p-HBV00000F01Z9?magaza=Bedding%20Heyner ve bunu aldım çokta güzel duruyor
ozgeya nurtpsz Ben anne yanı mobilya beşik kullanıyorum,çok da memnunum.Hemen yanımda olunca ilgilenmesi,kontrol etmesi çok rahat oluyor.
mcansum nurtpsz anne yanı boyutları kucuk 6-9ay arası bebegin buyumesine gore sepet besiklerde kucuk ama ona gore daha buyuk tabi ama en iyisi bence park yataklar hem 2 yasa kadar kullanılıyor hemde kenarları ahsap metal değil kafasını carpma olayı dıslerı cıkınca kemirme olayı olmuyor arkadasımın cocugundan bılıyorum ole aldım
DrElf nurtpsz Bende park beşik sevmiyordum çilek mobilyadan beşik alacaktım sonra araştırınca mobilya beşikler kısa süreli kullanılıyormuş, park beşikten daha çok memnun olan kişi vardı , bizde park beşik Kraft calipso elit aldık
Zeynep3542 nurtpsz mrb canım ben iki yaşa kadar yatabileceği sepet beşik aldım normalden büyük odasınıda babam yapıyo monsteri yatak yapacak sepet beşiği instagramdan aldım bebekonfor diye bi yer izmirde yerleri ben izmirliyim yerine giderek aldık fiyatları çok uygun bak istersen anne yanıda var
Saratln nurtpsz sepet beşiğini bende istiyordum ama 1 yaşından sonra kullanamaz onu ayağa kalkar hemen.. ikeanın karyolasını düşünüyorum