ipekgul Kızlar 2 gün sonra randevum var 16+2 olcam ultrasona girerken neler yediniz ve ne kadar süre öncesinden artk cinsiyeti için çok sabırsızlanıyorum önerilerinz neler 😍
Tgcnzycdg Bemde ipekgul aldığım tavsiyelere göre çikolata yemeli ve vişne suyu içmeliymişiz bende ilk kontrolümde denicem bunu🤩
minnakmina ipekgul canım bool bool su iç tuvalete gitme sıkışınca bebek çok oynuyor doktor öyle demişti
ipekgul Su bebeği rahat görmek için diye biliyorum hareketlenmesi için süt çikolata dediler yiyip girsem hemen hareketlenır mı Acaba
smetubuku Kızlar denemiş olarak soyluyorum kesinlikle girmeden 15 dk once çikolata yiyin hiç durmuyorlar ben ne zaman tatlı yesem karnımda oyun oynuyo sanki 😍😍
ZeynepKara ipekgul aç gitme mutlaka tok git çünkü bebekler açken durgun oluyomuş ben en son kontrolümde açma ve meyvesuyu içmiştim ama kayısılı valla kupır kıpırdı bebeğim artık yediklerimden mi yoksa normalde de mi öyle bilmiyorum 😂
Nur ipekgul canım tok karınla git çikolata ye su iç bir de tuvalet ihtiyacını gider öyle kontrole gir 🤗 Hayırlısı olsun 🤗