ozklay [silindi] Ben 5. Haftam da gitmiştim bebek yok ama kese vardı 2 hafta sonra gel dediler, gittiğimde bebek yukarı çıkmıştı bezelye kadar görünüyordu zaten, 5 aylık oluyor yarın. İçiniz rahat olsun haftaya tekrardan gidebilirsiniz bence
Kubraa06 [silindi] ilk gebeliğimde 8.haftada bebeğide kalp atışını da gördük 2.gebeliğimde 6+4 de gördük hepsi bir olmuyor bence umudunuzu kaybetmeyin
[silindi] Son Adet tarihime göre 6 haftalık Son adetimi birinci gün baz alırsak 17. Gün yani tek bir gün değerlendirmiştik bu duruma göre 4 haftalık.
kizmizimavi [silindi] benim de sat a göre 6 haftalikti gittiğimde ama kese 4 haftalik çıktı olabiliyor endiselenmeyin bir sonraki muayenenizde görürsünüz inşallah Allah’ın izniyle 🥰
ozklay [silindi] Rica ederim, kendinizi strese sokmayın. Güzel haberlerle inşallah sağlıkla alın kucağınıza 🤗
viyanroni Geçen hafta benimde öyleydi doktor geç döllenme olmuş dedi o yüzden bebek yok dedi bugün gittim kalp atışını da duyduk korkmayın sizinde belki öyledir
[silindi] viyanroni bu arada geç döllenme denilen durum geç yumurtlama mı ? Mesela son adetim 6 Ekim 2025 Değerlendirdiğim tek gün 22 Ekim 2025 Adetimin 17. Günü Sizin durum nasıl ?
[silindi] babymom2026 Çok teşekkür ederim sağlıkla büyütün oğlunuzu inşallah 😍 Darısı bana olsun sağlıkla görelim 🙏🏻