550637 Evet erkeklerde çok seçenek yok baktığım kadarıyla ☺️ erkek anneleri isim onerinize ihtiyacım var 🌹😇
Zcvkk 550637 biz de yeni karar verdik. Mehmet Selim olacak inşallah💙 sağlıklı gelsin tüm yavrucaklar😍
Fyzytt Ben de çok isim baktım oğluma eski Türk isimlerinden olsun istedim hatta ama hep aynı bilindik isimler ve etrafımda da hepsinden fazlaca var ortalık yeni çeri ocağı gibi🫢 Allah nasip ederse Gökay koyacağım ben de 🤍
550637 Fyzytt ben de öyle istiyorum ve telafuz ederken zorlanmak istemiyorum yani sırf farklı olsun diye de kulağa tuhaf gelmesin. Alparslan çok isterim de eşim bankada çalıştığı için hemen aklına ilerde “R” var mı yok mu sıkıntı yaşar diye olumlu bakmadı ☺️
550637 Deniiibayyy eşimin ismiyle uyumlu aslında 😅 “Koray” bakalım seçenek olarak aklımda teşekkür ederim 🥰🌹
asumanbsrn Zcvkk benimde oğlum olacak aynı ismi koyayacağım adaş olacaklar kaç haftalık oldu sizin ben 21 haftaydım
550637 Gokturkmom_ hem kız için hem erkek için isim hayalimiz vardı. Biz hep Göktürk dedik ama zamanla isimden bir soğuma oldu nedense 🙁 bu arada ismiyle yaşasın 🥰🌹
Gokturkmom_ 550637 Eşimin hayaliydi kırmadım bende 💜 ilk başta iki isim olsun diye çok ısrar etmiştim ama şuan tek olmasından çok memnunum. Bir de Asil ismini beğeniyordum ✨
ozlemyilmaz60 Benim eşimin babasının adı Hüseyin eşimin adı da Hüseyin oğlumun adında Hüseyin olacak inşallah 😅 kocam çok istiyor ben yanına ilave isim ekliyorum ama böyle olsun diyor 😅😅
550637 ozlemyilmaz60 evet artık anne baba isimleri de çok tutuluyor çevremde var ☺️ Sağlıkla gelsin insAllah 🤲🏻
semiii ozlemyilmaz60 eşlerimiz aynı kafadan 😅 bizde hasan istiyoruz. Kayınbabamın adı yanında talha istiyorum ama daha cinsiyet belli değil. 😊