maco61 Kızlar şimdi cennet hurması yedim internette gördüm hurafeyi. Bende hem kaşık hem çatal çıktı ne şimdi bu ya😂😂 hep belirsizlik yani Deneyenler varmı? Şimdi bir tane daha patlatacağım😀
Baklavaseverim maco61 Bana hep kaşık çıkardı ilk defa bu hurafeyi duydum öylesine çocukluğumdan beri açarım kızım oldu 🤣🤣
maco61 mlkunal ya ne biliyem internette gördüm. Çekirdeği kesiyo kaşık çıkarsa erkek çatal çıkarsa kız: Ee bende ikiside çıktı😂
maco61 penbe_karisi yok anam yok ben öğrenemicem. Kocam diyo acaba ikizmi😄 16. Haftaya girecegim ne ikizi saklanmış flan değilse
maco61 edaabykl ya ben bu yüzdelik için yapıyom yine ikilemde😄 chatcpt bile bi kız bi erkek diyo onunda kafası karışmış
kaplanseren maco61 çin takvimine göre hesaplama sayfalarından bakın bi de, benimkini doğru tahmin etmişti 🥲
maco61 elrahe08 kaç haftalık. Ya canım arada yanılma payı vardır %20 flan sen o %20 lik dilime gelmişsin😅😅😅😅
MinaM00 maco61 edaabykl hiç sormayin benim delirtmis bir kız bir erkek diyor bir de ben astrolojik haritayla sordum suanki bebeğimi kız enerjisi var mi erkek enerjisi var mi diye