Busramom_35 Edanuronur görünce direk erkek diyesim geldi 🤭 bi de gülüyor mu fotoğrafta bana mı öyle geldi acaba 😂
edra1945 Erkek olsaydı söylerdi bence kız 🌸 13+5 de gittiğimde direk erkek demişti bana doktorum erkek belli ediyor daha çabuk
Busramom_35 edra1945 inşAllah yaaa 🤗 Bende öyle düşünüyorum ama bazıları bilerek de söylemiyor daha küçük erken falan diyorlar
edra1945 Edanuronur gönderi sahibine yazdım ultrason resime bakıp maalesef tahmin bulunamıyorum erkek genelde erken haftalarda çıkıyor sadece gönlünce olur insallah 🌸
[silindi] senos15 bir postunuza denk geldim bana da bakar mısınız bakalım tutacak mı Yaş 32 Hamile kaldığım ay Ekim Çin takvimi mi ?
[silindi] senos15 Çin takvimi mi canım ? Sonuçların genelde doğru oluyor mu ? Öğrendiğim de haber verecem sana
senos15 [silindi] yok canım çin takvimi değil eskilerden kalma japonların cinsiyet planlama takvimi bazısının tuttu bazısının tutmadı canım burda tutanda çok tutmayanda benim ikisi tuttu çevreminde kimw baktıksak tuttu
Busramom_35 Ben hepsine baktım çin takvimi japon takvimi maya takvimi bıçak makas testi ne varsa hepsi kız dedi 😂 daha öğrenemedim bi türlü