Busramom_35 Kızlar merhaba.Bu görselde 12 haftalığız şuan 13+3 haftalık olduk.Doktor cinsiyeti söylemiyor bir türlü.Daha küçük diyor tahmin edebilen annelerimiz den yardım istiyorum meraktan ölcem mm 🙈😂🤩🤩
senos15 Busramom_35 daha küçük diyip söylemediyse kesin kız canım demekki bacak arası boş çünkü erkek olsa öyle demezdi direkt söylerdi 🥳😍
geceannesi busu1 yilmazkubra374_ Ege_annesi lol Busramom_35 Bana da tahmin yapar mısınız rica etsem 🥹
Ege_annesi Ben kıza benzettim duruşundan sizinkini yarında ben gidiyorum inşallah 14+5 olacağız bakalım erkek hissediyorum 🤣
Busramom_35 Yaaaa teşekkür ederim kızlarrr 🙈 ben en başından beri kız hissediyordum gören herkes de kız dedi eşim sadece erkek diyor 1 oğlum var 8 yaşına girecek Mart’ta inşAllah bu da kız olur Allah herkese her iki meyveden de tatmayı nasip etsin 🤭
Busramom_35 senos15 Demi ya bende öyle düşündüm ama devlet Hastanesi’ne gittiğim için doktor hem küçük dedi hemde ben bu haftalarda söylemem dedi her gittiğimde ultrasonla bakıyor erkek olsa illa ki söylerdi diye düşündüm kızlar kendini geç gösterirmiş 🤭 Haftaya araştırma Hastanesi’ne gidicem bakalım inşAllah o zaman öğrenirim
senos15 Busramom_35 aynen canım kızda değişme ihtimali varda erkek te çok az olduğu için kız biraz daha geç öğreniliyor 😍
senos15 babylove_33 o zaman seninde kesin erkek canım yanılma payı düşük çünkü erkekte çıkıntı oluyor ya doktorlar aslında cinsiyeti görüyor ama kesin demiyor sadece devlet kızın varsa cinsiyet kız sa asla demiyor eğer erkekse 14 15 te görürlerse tesadüfen söylüyorlar yoksa doğuma yakın öğreniyorsun cinsiyeti özelde doktor ve cihaz önemli cihaz iyiyse 11 12 haftada bile cinsiyet söylüyorlar
Busramom_35 Elamomy Hadi yaa sizin tahminlerinizi hep tuttuğunu görmüştüm 🤭 Daha öğrenemedim haftaya gidince öğrenirim inşAllah sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil 🤗 teşekkür ederim