busra34__ sureyya5190 Reçetesiz progestan alırsınız ama bir sorun başka doktora daha görünün bence o şekilde alın bende direkt kanama olmuştu progestan başladı doktorum kanama alanı olunca çoğu kişiye de burda progestan başlatmışlar reçetesiz progestan 350 civarı bir fiyatı var diye biliyorum geçenlerde Reçetesiz almak zorunda kaldım
sureyya5190 Doktorun dediği yatıp dinlenin iş yapmayın ama ne bir ilaç verdi ne başka bir şey yaptı dediği şey düşük olsa bile engelleyemeyiz dedi yarın sabah gideceğim eşim il dışında çalıştığı için akşam gelecek yarın özele gideceğim
nesivar sureyya5190 engelleniyor net söylim. 2 kere birer hafta hastaneye yattım altına sürgü verdiler cocugu buna düşür sakın tuvalete çişini yapma oraya düşmesin dediler. Doktor kanamamı görünce bebek düşmüştür coktan dedi ama bakalım yine de dedi ultrasonda kalp atışını görünce hep beraber sasırdık. Ve riskli gebelik bölümüne gittim. Ondan sonra kanamam falan da kesildi hep dinlenmeli bol ilaçlı bir hamilelik geçirdim. Kızım su an 2 yaşında
nesivar sureyya5190 bana perinatoloji doktor vermişti bir deneyin almayı progesteronu alırsınız kesin transemini de en kötü sağlık ocagını yazdırın ya da diş gekimi de yazabilşyor