Merhaba kızlar yaklaşık 2 haftadır günlerimi sürekli yorumları araştırıp okuyarak geçirdim bazen içime korku bazen de ferahlık geçti.Doktorum bana sormadan üçlü tarama testi yapmış o kadar bilgim yok ki ben sadece kan degerlerime bakıp ona göre kan ilacı vereceğini düşünmüştüm zaten kendisi de tarama yaptığını söylemedi detaylı ultrason için gelirsin dedi. İkili tarama testim güzel çıkmıştı üçlü yapmayı düşünmüyordum ama dediğim gibi bana sormadan eklemiş kan alınırken ben ultrason için hastaneye gittim ultrasonda Herşey yolundaydı sonucu doktoruma götürdüğüm de ultrason çok güzel bir de üçlünün sonucuna bakalım dedi Ben tabi çok mutluyum yüzüme bir anda aaa senden bu sonucu beklemiyordum risk olarak yükseksin dedi sonra sı bende yok zaten 147//1 oranda çıktı perinatoloji ye gittim oradan genetik bölümüne gittim amniyosentez yaptırmak istemedigimi söyledim Fetal için karar vermem gerek ama ne yerdeyim ne gökte, benim evladım ne olursa olsun evladım ama insan kendini üzemeden duramıyor engel olamıyor Fetal sonucu da kötü çıkarsa diye korkuyla 1 haftamı geçirdim en sonunda karar verip yaptırdım 1 hafta sonra sonuç çıktı çok şükür risk yok bunu da paylaşmak istedim kendini ferahlatmak isteyen anneler için 💜