Cemredndr Bugün ilk cinsiyet tahminimizi duyduk doktordan arkadaşlar :) kız dedi bende dört kez rüyamda erkek görmüştüm birimde daha dün gece :) değişebilir daha erken ama ben kız gibi gördüm dedi aranızda kız deyip erkek bebeği olan var mı ☺️
Seherr Cemredndr kaç haftalıksın canım banada 13.haftamda kız denildi ama kesin konuşmadı o yüzden bekliyorum daha değişir mi acaba ilk çocuğumu erkek çok istemiştim :))
Ggizemsnl Cemredndr 18. Haftada bile yanılıyorlar. Özel hastaneye gittiysen pek değişme imkanı yok ama kesin değil sonuçta değişedebilir 🙏 sağlıkla doğsun inşallah 🙏🙏
Neslihant Cemredndr banada 12 haftada erkege benziyor dedi ama bakalım bnde hep erkek hissediyordum 😊
Cemredndr Seherr 15 haftalık canım bakalım bend hep erkek hissediyordum hala da öyle kız deyince eni şaşırdım :)
Esraks İki ayrı doktor kardeşime kız demişti. Sezeryan la doğum yaptı. Kucağımıza erkek bebek verdiler😀 şimdi iki ayrı doktor bana da kız dedi ama bilemiyoruz kardeşimden sonra. Kız da yanılma payı oluyor galiba.
Cemredndr Esraks ayy çok enteresan işler dönüyor bu bebekler bizi şaşırtıyor bakalım değişecek mi zaten kesin demedi kız abrnzşuor gördüğüm kadarıyla dedi değişebilir dedi :) hayırlısıyla olsun da
Seherr Cemredndr ya bazen kızıyorum kendime haksızlık mı yapıyorum diye ama napim bana hep erkek gibi geliyo kafayı yedim heralde 😂😂😂