bktsno Merhaba, ben normal doğum istiyorum. Ama genelde özel hastanelerde hep sezeryana yönlendiriyorlar diye duydum. Yani illaki bir sıkıntı bulup doğumun sezeryan olmasını sağlıyorlar. Aranızda ankarada özel hastanede normal doğum gerçekleştiren var mı?
PapatiA bktsno öyle bısey yok benim doktorlarım yalvardı normal olsun dıye ben yapamamıştım +özel hastane ebeleriyle devlet arasında dağ var parasız nıye ananı ağlatıyorlar bildiğin senle kavga edenleri bile var
DilekH bktsno normal doğum aslında daha pratik değil mi mantıken zorluğundan bahsetmiyorum doktorun uğraşacağı bir durum yok Zaten bu durumda muhattap ebe olmuyor mu doktor sadece dikiş atılacaksa atıyor
hulya10 bktsno ben de özelde yaptım doktorum normal de deneyebilirsin demişti ama ben sezaryen istedim
greybrde bktsno evet çok doğru direk sezaryana alıp normal doğum ile bebeği riske atığ uğraşmıyorlar bir komşum var kadın 2 tane normal doğum yapmış 3. Bebeğini özelde doğurmak istedi bin pişmen doğum anında olmuyor ıkınamıyorsun diyip sezaryana almışlar .. en yakın arkadaşım ilkini devlet hastanesinde normal doğurdu mesela bu kez özele gidiyor çatın dar alerjin var vs vs diyip sezaryen doğurursun ancak demişler eee ilki nasıl doğdu normal?? Doktoru çok iyi araştırın çok
greybrde DilekH değil canım kaka yeme ihtimali var beneğin kanalda çok bekleyip oksijensiz kalma ihtimali var nabız düşme ihtimali var annenin kanın düşme ihtimali var.. sezaryan öylemi herşey pilanlı kes bebeği al dik gönder… cerenesini çeken anne.
bktsno greybrde Evet ben de tam bundan korkuyorum. Daha kolaylarına geldiği için genelde sezeryana yönlendiriyorlar. Doktoru da araştırdım ama insan emin de olamıyor
Zeynepefem bktsno bence doktora göre değişir benim ilk doğumumda sezeryan istemiştim doktor israr etmişti normali deneyelim diye
DilekH greybrde bu söylediklerini ilk kızımda yaşadım hemde sezeryandı . Bazı şeyler planlandığı gibi gitmeyebiliyor 😕